Tjänster

Tjänster

Tankesmedja

Har ni ett embryo till en idé, eller bara en känsla? Prata med oss, vi älskar att vara med och arbeta fram något kul och intressant som kan bli till ”skarpt läge”.


Design

Med detta steg hjälper vi till med att få ner denna idé på pränt. Det smarta med detta är att när vi fått ner det digitalt (ja eller på papper då eftersom vi i 95% av fallen printar ut skissen) så är printfilen i stort sett klar och vi kan snabbt börja producera och leverera.


Projektledning

En bra projektledning kan vara A och O för att klara en deadline på en omprofilering. Men det kan även vara lika nödvändigt på enklare uppdrag såsom en enstaka fasadskylt eller en ny fordonsdekor.

Ibland finns helt enkelt inte tiden som behövs när man får en idé till at marknadsföra sig på något sätt. Låt oss ta hand om detta istället så blir tanken och idén till verklighet. I vårt koncept av projektledning så finns några små steg som kan vara viktiga både i ett sammanhang, men även för sig själva.


Survey

Vi hjälper till med måttagning, fotografering samt besiktning av platsen/fasaden.

Krävs det bygglov så tar vi hand om allt nödvändigt arbete vid ansökan om bygglov för fasadskyltar eller för de produkter där det krävs bygglov.


Produktion

Med egen produktion kan vi hjälpa er med det flesta produktioner. Då vi också styr över material val och maskiner så kan vi garantera att det blir rätt material på rätt produkt. Vi jobbar med de största leverantörerna av materiel. 3M och Avery är några av de material vi jobbar med


Montage

Vi hjälper till med de flesta sorters montage rörande de produkter och tjänster vi saluhåller.

Foliemontage:
Vi hjälper till med all sorters montage av folie. Det kan röra sig av såväl fordonsdekor, skyltfönster, golvfolie, frostning av kontor eller sargdekor i ishallar. Våra montörer är 3M certifierade.

Skyltmontage:
Oavsett om det rör sig om enklare skyltar i butiker eller riktigt stora fasadskyltar så är det inga problem för våra montörer. Vi löser montaget och tar hand om allt runt omkring såsom hyra av skylift och avspärrningar.

Vepor/banderoller
Vi hjälper till med montage av vepor och banderoller allt från enklare montage på byggstaket till komplexa lösningar med vinschanordning och kederlister på fasader.